به گزارش مشرق، این نهاد انگلیسی میگوید فیسبوک اطلاعات مورد نیاز را در خصوص معامله خرید موتور جستوجوگر گیفی را ارائه نداده، هشدارها را نادیده گرفته و قوانین تجاری را نقض کرده است.
فیس بوک چنین اتهامی را رد کرده است. این شرکت آمریکایی پارسال پلتفورم گیفی را به ارزش ۳۱۷ میلیون پوند خریداری کرد تا محتوای آن در اختیار اینستاگرام و سایر زیرمجموعههای فیسبوک قرار گیرد. البته واتساپ، اینستاگرام، فیسبوک و مسنجر به عنوان زیرمجموعههای Facebook مدتهاست که از پلتفرم خدمات دریافت میکنند. حتی به گفته فیسبوک، حدود ۵۰ درصد از ترافیک پلتفرم گیفی به خاطر کاربران مستقیم و غیرمستقیم این شرکت است.
سازمان ناظر بر رقابت در بازارهای انگلیس پیشتر هم فیسبوک را به دلایل مشابه جریمه کرده بود اما عموما از چند صد هزار پوند تجاوز نمیکرد. این نهاد انگلیسی امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیهای اعلام کرد: این برای نخستین بار است که یک شرکت عمدا از ارائه تمام اطلاعات درخواست شده تمرد میکند.
فیس بوک به تازگی از سوی سازمانهای نظارتی و قانونگذاران به دلیل نقض قوانین تجاری تحت فشار قرار گرفته است.
"وال استریت ژورنال" به تازگی بر اساس اسناد و مدارک جمع آوری شده توسط مدیر سابق بخش محتوای شرکت فیسبوک چندین گزارش افشاگری را منتشر کرد مبنی بر اینکه محققان اینستاگرام که فیسبوک مالکیت آن را بر عهده دارد، از تاثیر برنامه خود بر انتشار جلوهای بد از بدن نوجوانان و وخیم کردن سلامت روانی آنها آگاهی داشتهاند اما به طور عمدی این تأثیرات را کم اهمیت جلوه داده است.
فرانسیس هوگن دو هفته پیش در مجلس سنای آمریکا حاضر شد تا اعلام کند که نباید به فیسبوک اعتماد کرد. این مقام سابق فیسبوک که افشاگری هایش بزرگترین شبکه اجتماعی جهان را تکان داده است، مارک زاکربرگ و شرکتش را متهم کرد که آگاهانه و برای افزایش سود خود، محصولاتی را تبلیغ میکند که به کودکان و نوجوانان آسیب میزند.
وی افزود: رهبری این شرکت میداند چگونه فیسبوک و اینستاگرام را ایمنتر کند، اما تغییرات لازم را انجام نمیدهند زیرا سودهای نجومی خود را بر مردم ترجیح دادهاند.
نامبرده قرار است هفته اینده نیز در مجلس انگلیس شهادت دهد.